Telefon +36704333222 E-Mail info@nt-service.hu
  
Értékesítés


Értékesítés

+36704333222Szüksége van egy újabb számítógépre az irodába, esetleg egy helyi NAS eszközt szeretnének beüzemelni? Nálunk biztosan megtalálja, amit keres! Cégünk vállalja laptopok, asztali számítógépek, munkaállomások, kiszolgálók, NAS és egyéb IT eszközök beszerzését és értékesítését az Ön igényeinek megfelelően, akár helyszíni beüzemeléssel!Miért nálunk vásároljon?

Azért, mert mi pontosan azt ajánljuk Önnek, amire szüksége van! Mi nem csak levesszük a polcról és eladjuk, hanem az Ön igényeinek megfelelően ajánlunk eszközöket, vagy állítunk össze konfigurációkat! Egy áruház csak eladni akar, mi viszont hiszünk abban, hogy a kifejezetten egyénre szabott ajánlatainkkal hozzáadott értéket tudunk nyújtani.Árajánlat kérés

Kérjen tőlünk ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével, és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot a pontos igények felméréséhez! A pontos igények ismeretében küldjük Önnek ajánlatunkat a kért eszközökre vonatkozóan! A megadott információkat külön nem tároljuk, azt csak az árajánlatkéréshez köthető kapcsolatfelvételhez szükséges ideig használjuk és őrizzük meg.

  Kapcsolatfelvételhez szükséges adatok megadása
  Árajánlatkérő neve
  E-Mail cím
  Telefonszám (Minta: +3612345678)
  Milyen eszközre kér ajánlatot?