Telefon +36704333222 E-Mail info@nt-service.hu
Facebook  
Rendszergazda szolgáltatás


Rendszergazda szolgáltatás

+36704333222Rendszergazda szolgáltatásunkat úgy alkottuk meg, hogy az otthoni felhasználóktól kezdve a mikro-, kis- és középvállalkozásokig mindenki megtalálja benne azt, amivel a számítógépek üzemeltetése zökkenőmentes lesz. Olvasson tovább, mutatjuk a megoldást!Alap megoldás otthoni felhasználóknak és vállalkozásoknak (Monitoring)

A legtöbb felhasználó akkor szállítja számítógépét szervizbe, amikor annak elérkezett a kötelező karbantartása, vagy már olyan problémája van, ami a számítógépet működésképtelenné teszi. Mit szólna hozzá, ha a legtöbb általános problémát még azelőtt felismernénk, mielőtt a számítógép működésképtelen lenne, esetleg pl. elvesznének adatai egy merevlemez meghibásodás miatt?

Monitoring szolgáltatásunk keretében saját fejlesztésű szoftverünk segítségével a számítógép általános állapotát 5 percenként ellenőrizzük, ezzel kiszűrve a leggyakoribb hibákat, mint pl. a túlmelegedés, nem működő antivírus szoftver, hibás merevlemez, kevés szabad tárhely. Igény esetén a számítógépe állapotának folyamatos ellenőrzése mellett az alapvető szoftveres karbantartási feladatokat is levesszük a válláról, így a számítógépe még megbízhatóbban tud működni, mivel alkalmazásunk automatikus karbantartás funkcióval is rendelhető!

Mi történik probléma estén?
Ha a küldött információk alapján problémát észlelünk, akkor értesítjük Ügyfelünket, így a hiba szervizünkben még azelőtt elhárítható, mielőtt az nagyobb gondot okozna.

Mit tartalmaz a szolgáltatás?
A szolgáltatás az adott számítógép állapot figyelését tartalmazza, hogy a leggyakoribb hibák időben észlelhetőek legyenek. A hiba elhárítását a szolgáltatás nem tartalmazza.

Mi szükséges a szolgáltatás igénybevételéhez?
Jelenleg Windows 7 operációs rendszerrel kezdődően bármelyik Windows verzióra be tudjuk állítani az alkalmazást. A szolgáltatás használatához a számítógépnek rendelkeznie kell működő internetkapcsolattal.Teljes megoldás vállalkozásoknak (Rendszergazda szolgáltatás)

Rendszergazda szolgáltatásunkat mikro-, kis- és középvállalkozásoknak ajánljuk, akiknek fontos, hogy informatikai rendszerük naprakész és stabil legyen! Olyan vállalkozásoknak érdemes szolgáltatásunkat igényelni, akik több számítógéppel, több alkalmazottal dolgoznak, de az alkalmi informatikai problémák megoldására nem éri meg külön munkatársat foglalkoztatniuk, az informatikai rendszer karbantartását és felügyeltét pedig saját maguk nem tudják megoldani, vagy az nem lenne költséghatékony.

Komplett rendszergazda szolgáltatásunk keretében saját fejlesztésű monitoring szoftverünk segítségével rendszeresen (5 percenként) ellenőrizzük a szolgáltatásban résztvevő számítógépek állapotát, így egy esetleges alapvető probléma kialakulását azelőtt meg tudjuk szüntetni, mielőtt az igazán gondot okozna és a rendszer leállásához vezetne. A számítógépeket fizikai karbantartáskor személyesen is ellenőrizzük, igény szerint weboldalát, hálózati infrastruktúráját is karbantartjuk. Az informatikai rendszer megbízhatóságának és gyorsaságának növelése érdekében javaslatokat teszünk. Természetesen vannak hibák, amelyek elkerülhetetlenek (pl. természetes elhasználódás). Probléma esetén lényeges, hogy a kialakult helyzetre ne napok múlva, hanem azonnal, vagy néhány órán belül reagálni lehessen. Ha baj van, rendszergazda szolgáltatásunk keretében gyors helyszíni rendelkezésre állást, telefonos segítséget vagy távsegítséget nyújtunk Önnek és munkatársainak! A munkadíjak miatt pedig nem kell aggódnia, akármennyi hiba vagy kérés történik, nálunk egy havi FIX és tervezhető költséggel számolhat!

Összefoglalva a szolgáltatás a következő előnyökkel rendelkezik:

  • folyamatos monitoring segítségével a leggyakoribb hibákat 5 percen belül észleljük;
  • a szolgáltatásban résztvevő eszközöket rendszeresen karbantartjuk;
  • kiemelt rendelkezésre állást biztosítunk;
  • távsegítséggel vagy telefonon legkésőbb 30 percen belül segítséget nyújtunk;
  • szükség esetén helyszíni kiszállással 2 órán belül elkezdjük a javítást;
  • az eredmény egy stabil és naprakész informatikai rendszer;
  • kedvező, fixen tervezhető havi költség mellett.Áraink

A komplett rendszergazda szolgáltatást minimum 3db asztali vagy mobil számítógéptől lehet igényelni, de monitoring szolgáltatásunk már 1db számítógépre is igényelhető!

Szolgáltatás Listaár
Monitoring szolgáltatás asztali / mobil számítógépre évente: 3 929 Ft + ÁFA / db (bruttó 4 990 Ft)
Monitoring szolgáltatás automatikus karbantartás opcióval asztali / mobil számítógépre évente: 7 866 Ft + ÁFA / db (bruttó 9 990 Ft)
Komplett rendszergazda szolgáltatás asztali / mobil számítógépre havonta: 5 000 Ft + ÁFA / db (bruttó 6 350 Ft)
Rendszergazda szolgáltatás szerver számítógépre (opcionális): Egyedi ajánlat
Rendszergazda szolgáltatás weboldalára (opcionális): Egyedi ajánlat
Korlátlan telefonos és távsegítség (komplett rendszergazda szolgáltatás esetén): INGYENES
Havi 1db helyszíni / távoli ütemezett karbantartás (komplett rendszergazda szolgáltatás esetén): INGYENES
Helyszíni kiszállás és problémamegoldás (komplett rendszergazda szolgáltatás esetén): INGYENES
Normál rendelkezésre állási időszak: Munkanapokon 9 - 17 óráig

Komplett rendszergazda szolgáltatásunk keretében -függetlenül a hibák/kérések számától- cégünk a megadott számítógépekre vonatkozó havi díjon kívül egyéb munkadíjat nem számol fel. A felmerülő anyagköltségeket a szolgáltatás nem tartalmazza. Megrendelésével vagy kérdésével forduljon hozzánk bizalommal!