Telefon +36704333222 E-Mail info@nt-service.hu
Facebook  
Rendszergazda szolgáltatás


Rendszergazda szolgáltatás

+36704333222Sok problémája akad vállalkozásában az informatikával? Lassúak és megbízhatatlanok számítógépei, de cégének stabil informatikai rendszerre van szüksége? Cégen belül nincs idő vagy szakrételem a felmerülő problémák megoldására, és az eszközök rendszeres karbantartására, felügyeletére? Probléma esetén szeretne mindig gyors és szakszerű segítséget kapni tervezhető költségek mellett? Ha igen, akkor olvasson tovább, nálunk megtalálja amit keres!Kinek ajánljuk?

Rendszergazda szolgáltatásunkat mikro-, kis- és középvállalkozásoknak ajánljuk, akiknek fontos, hogy informatikai rendszerük naprakész és stabil legyen! Olyan vállalkozásoknak érdemes szolgáltatásunkat igényelni, akik több számítógéppel, több alkalmazottal dolgoznak, de az alkalmi informatikai problémák megoldására nem éri meg külön munkatársat foglalkoztatniuk, az informatikai rendszer karbantartását és felügyeltét pedig saját maguk nem tudják megoldani, vagy az nem lenne költséghatékony.Hogyan működik?

Rendszergazda szolgáltatásunk keretében saját fejlesztésű monitoring szoftverünk segítségével rendszeresen (5 percenként) ellenőrizzük a szolgáltatásban résztvevő számítógépek állapotát, így egy esetleges probléma kialakulását azelőtt meg tudjuk szüntetni, mielőtt az igazán gondot okozna és a rendszer leállásához vezetne. A számítógépeket fizikai karbantartáskor személyesen is ellenőrizzük, igény szerint weboldalát, hálózati infrastruktúráját is karbantartjuk. Az informatikai rendszer megbízhatóságának és gyorsaságának növelése érdekében javaslatokat teszünk. Természetesen vannak hibák, amelyek elkerülhetetlenek (pl. természetes elhasználódás). Probléma esetén lényeges, hogy a kialakult helyzetre ne napok múlva, hanem azonnal, vagy néhány órán belül reagálni lehessen. Ha baj van, rendszergazda szolgáltatásunk keretében gyors helyszíni rendelkezésre állást, telefonos segítséget vagy távsegítséget nyújtunk Önnek és munkatársainak! A munkadíjak miatt pedig nem kell aggódnia, akármennyi hiba vagy kérés történik, nálunk egy havi FIX és tervezhető költséggel számolhat!

Összefoglalva a szolgáltatás a következő előnyökkel rendelkezik:

  • folyamatos monitoring segítségével a leggyakoribb hibákat 5 percen belül észleljük;
  • a szolgáltatásban résztvevő eszközöket rendszeresen karbantartjuk;
  • kiemelt rendelkezésre állást biztosítunk;
  • távsegítséggel vagy telefonon legkésőbb 30 percen belül segítséget nyújtunk;
  • szükség esetén helyszíni kiszállással 2 órán belül elkezdjük a javítást;
  • az eredmény egy stabil és naprakész informatikai rendszer;
  • kedvező, fixen tervezhető havi költség mellett.


Áraink

Áraink jóval kedvezőbbek, mintha külön munkatársat foglalkoztatna az alkalmanként felmerülő problémák megoldására, ezért szolgáltatásunk költséghatékony. A szolgáltatást minimum 3db asztali vagy mobil számítógéptől lehet igényelni. 10db számítógépet meghaladó rendszer esetén egyedi, kedvező ajánlatot adunk Önnek!Szolgáltatás Listaár 10db számítógépig
Rendszergazda szolgáltatás asztali / mobil számítógépre: 3 000 Ft + ÁFA / hó / db
Rendszergazda szolgáltatás szerver számítógépre (opcionális): Egyedi ajánlat
Rendszergazda szolgáltatás weboldalára (opcionális): Egyedi ajánlat
Telefonos és távsegítség (korlátlan): Szolgáltatásban foglalt
Havi 1db helyszíni / távoli ütemezett karbantartás: Szolgáltatásban foglalt
Helyszíni kiszállás és problémamegoldás: Szolgáltatásban foglalt
Normál rendelkezésre állási időszak: Munkanapokon 9 - 17 óráig

Rendszergazda szolgáltatásunk keretében -függetlenül a hibák/kérések számától- cégünk a megadott számítógépekre vonatkozó havi díjon kívül egyéb munkadíjat nem számol fel. A felmerülő anyagköltségeket a szolgáltatás nem tartalmazza. Megrendelésével vagy kérdésével forduljon hozzánk bizalommal!