Telefon +36704333222 E-Mail info@nt-service.hu
  
Rendszergazda szolgáltatás


IT Üzemeltetés

+36704333222Üzemeltetés terén több megoldást kínálunk, melyeket leginkább mikro-, kis- és középvállalkozások ajánljuk. Az első a monitoring, mellyel a megelőzésre fókuszálunk, a második pedig a rendszergazda szolgáltatás. Utóbbi segítségével komplett megoldást nyújtunk számítógépek, kiszolgálók, és akár az egész IT infrastruktúra üzemeltetésére. Ha Ön stabil, megbízható, valamint folyamatosan jó sebességen működő eszközöket és informatikai rendszert szeretne, akkor olvasson tovább, mutatjuk hogyan tudunk segíteni!Monitoring szolgáltatás

A monitoring szolgáltatást egy megfizethető alap megoldásnak szánjuk. Egy eszköz soha nem tud jókor meghibásodni, viszont más a helyzet, ha előre látjuk a várható meghibásodást, mielőtt nagyobb baj történne! A megoldás: monitoring.

A legtöbb felhasználó akkor szállítja számítógépét szervizbe, amikor annak elérkezett a kötelező karbantartása, vagy már olyan problémája van, ami a számítógépet működésképtelenné teszi. Mit szólna hozzá, ha a legtöbb általános problémát még azelőtt felismernénk, mielőtt a számítógép működésképtelen lenne, esetleg pl. elvesznének adatai egy merevlemez meghibásodás miatt?

Monitoring szolgáltatásunk keretében saját fejlesztésű szoftverünk segítségével a számítógép általános állapotát 5 percenként ellenőrizzük, ezzel kiszűrve a leggyakoribb hibákat, mint pl. a túlmelegedés, nem működő antivirus szoftver, hibás merevlemez, kevés szabad tárhely. Igény esetén a számítógépe állapotának folyamatos ellenőrzése mellett az alapvető szoftveres karbantartási feladatokat is levesszük a válláról, így a számítógépe még megbízhatóbban tud működni, mivel alkalmazásunk automatikus karbantartás funkcióval is rendelhető!

Mi történik probléma estén?
Ha problémát észlelünk, akkor értesítjük Ügyfelünket, így a hiba szervizünkben még azelőtt elhárítható, mielőtt az nagyobb gondot okozna.

Mit tartalmaz a szolgáltatás?
A szolgáltatás az adott számítógép állapot figyelését tartalmazza. A hiba elhárítását a szolgáltatás nem tartalmazza.

Mi szükséges a szolgáltatás igénybevételéhez?
Windows 7 / 8 / 10 vagy Windows Server 2008 / 2012 / 2016 / 2019 operációs rendszer és működő internetkapcsolat.Rendszergazda szolgáltatás

Rendszergazda szolgáltatásunkat mikro-, kis- és középvállalkozások ajánljuk, akiknek fontos, hogy informatikai rendszerük naprakész és stabil legyen! Olyan vállalkozásoknak érdemes szolgáltatásunkat igényelni, akik több számítógéppel, több alkalmazottal dolgoznak, de az alkalmi informatikai problémák megoldására nem éri meg külön munkatársat foglalkoztatniuk, az informatikai rendszer karbantartását és felügyeltét pedig saját maguk nem tudják megoldani, vagy az nem lenne költséghatékony.

Rendszergazda szolgáltatásunk magában foglalja a monitoring szolgáltatást, valamint olyan plusz funkciókat tartalmaz, mint a kiemelt rendelkezésre állás, és a folyamatos karbantartás, mely során az eszközöket személyesen is ellenőrizzük. Igény szerint weboldalát, hálózati infrastruktúráját is karbantartjuk, az informatikai rendszer megbízhatóságának és gyorsaságának növelése érdekében javaslatokat teszünk. Természetesen vannak hibák, amelyek elkerülhetetlenek (pl. természetes elhasználódás). Probléma esetén lényeges, hogy a kialakult helyzetre ne napok múlva, hanem azonnal, vagy néhány órán belül reagálni lehessen. Ha baj van, rendszergazda szolgáltatásunk keretében gyors helyszíni rendelkezésre állást, telefonos segítséget vagy távsegítséget nyújtunk Önnek és munkatársainak! A munkadíjak miatt pedig nem kell aggódnia, akármennyi hiba vagy kérés történik, nálunk egy havi FIX és tervezhető költséggel számolhat!

Összefoglalva a szolgáltatás a következő előnyökkel rendelkezik:

  • folyamatos monitoring segítségével a leggyakoribb hibákat 5 percen belül észleljük
  • a szolgáltatásban résztvevő eszközöket rendszeresen karbantartjuk
  • kiemelt rendelkezésre állást biztosítunk
  • távsegítséggel vagy telefonon legkésőbb 30 percen belül segítséget nyújtunk
  • szükség esetén helyszíni kiszállással 2 órán belül elkezdjük a javítást
  • az eredmény egy stabil és naprakész informatikai rendszer, fixen tervezhető havi költség mellett.Áraink

A komplett rendszergazda szolgáltatást minimum 3db asztali vagy mobil számítógéptől lehet igényelni, de monitoring szolgáltatásunk már 1db számítógépre is igényelhető!

Szolgáltatás Listaár
Monitoring szolgáltatás asztali / mobil számítógépre évente: 3 929 Ft + ÁFA / db (bruttó 4 990 Ft)
Monitoring szolgáltatás automatikus karbantartás opcióval asztali / mobil számítógépre évente: 7 866 Ft + ÁFA / db (bruttó 9 990 Ft)
Rendszergazda szolgáltatás asztali / mobil számítógépre havonta: 5 000 Ft + ÁFA / db (bruttó 6 350 Ft)
Rendszergazda szolgáltatás szerver számítógépre (opcionális): Egyedi ajánlat
Rendszergazda szolgáltatás hálózati infrastruktúrára (opcionális): Egyedi ajánlat
Rendszergazda szolgáltatás weboldalára (opcionális): Egyedi ajánlat
Korlátlan telefonos és távsegítség (rendszergazda szolgáltatás esetén): INGYENES
Havi 1db helyszíni / távoli ütemezett karbantartás (rendszergazda szolgáltatás esetén): INGYENES
Helyszíni kiszállás és problémamegoldás (rendszergazda szolgáltatás esetén): INGYENES
Normál rendelkezésre állási időszak: Munkanapokon 9 - 17 óráig

Komplett rendszergazda szolgáltatásunk keretében -függetlenül a hibák/kérések számától- cégünk a megadott számítógépekre vonatkozó havi díjon kívül egyéb munkadíjat nem számol fel. A felmerülő anyagköltségeket a szolgáltatás nem tartalmazza. Megrendelésével vagy kérdésével forduljon hozzánk bizalommal!